AD

Partner

AD

24/7 NIEUWS OP AD.NL

AD.nl is de snelst groeiende nieuwssite voor een breed Nederlands publiek. 24 uur per dag nieuws uit binnen- en buitenland, toegankelijk en aantrekkelijk gebracht. Met een focus op sport, showbizz en regio. AD.nl staat bovendien bekend om spraakmakende tests en onderzoeken. Onderscheidende lezersacties versterken de band met de bezoekers, die meerdere keren per dag terugkomen voor de laatste nieuwsupdates. Kortom, de juiste plek voor online branding én conversie.

ALTIJD ONDER DE AANDACHT VIA MOBIEL EN APP 

De mobiele site en app van ad.nl bieden u volledig geïntegreerde en interactieve advertentieposities. Kom direct in de persoonlijke leefsfeer van de bezoekers met uw advertentie op de smartphone app van ad.nl. Uw merk profiteert van de betrouwbaarheid van het AD.

KRANT: 1 LANDELIJKE EN 7 REGIONALE TITELS MET 18 LOKALE EDITIES

Het is een betrokken krant met een optimistische kijk naar de wereld, en de beste in testen. Eén landelijke en 7 regionale titels, verdeeld over 18 lokale edities, brengen tot de verste uithoeken van de Randstad relevant nieuws.

EEN GOED BEGIN VAN HET WEEKEND: AD MAGAZINE

Voor AD-lezers begint het weekendgevoel met AD Magazine. Het magazine legt de focus op de goede dingen van het leven, zoals eten en drinken, mode en interieur, reizen, uitgaan, boeken en muziek. Laat uw merk dus profiteren van het positieve weekendgevoel en een umfeld vol inspiratie, lifestyle en ontspanning.