Tosec - Plaatwerk snijden, zetten, frezen, lassen

https://www.tosec.nl

Standnr: 61

(Bij)baan, Leerwerkbedrijf

Tosec - Plaatwerk snijden, zetten, frezen, lassen

Van machinebouw tot offshore en van heavy lifting tot grondverzet.

Elke dag verzorgt Tosec klantspecifiek plaatwerk en constructiewerk voor meer dan 500 verschillende klanten.

Afbeelding van plasma snijden bij Tosec

Wij beschikken over een veelzijdig machinepark. Bovendien verzekeren wij u van een snelle en betrouwbare levering, met een gemeten leverbetrouwbaarheid hoger dan 98%.

Opleidingen en begeleiding
Onze opleidingscoördinator zorgt voor alle interne opleidingen en contacten met scholen en andere opleidingsinstanties. Hij zal tevens je vaste stagebegeleider zijn.

Start van werkzaamheden binnen Tosec
Als je start met stage of werken binnen Tosec krijg je een vaste collega toegewezen die je zal begeleiden tijdens de eerste weken. Zo wordt je bekend met alle processen binnen ons bedrijf. Je kunt bij deze "buddy" terecht met al je vragen. Zo maken we de start zo prettig mogelijk en maken we het werken vanaf het begin al tot een plezierige ervaring.

Wat kun je van Tosec verwachten?
Als je komt werken of stagelopen binnen Tosec, ben je een aanzienlijk deel van je tijd bij ons aanwezig. De goede werksfeer maar ook de juiste begeleiding zorgt er voor dat je met plezier komt werken, maar ook met een goed gevoel weer naar huis gaat aan het einde van de dag.

HBO/WO
Tosec is onderdeel van Tollenaar Industries. Hieronder vallen ook Teqram, TMEMartecRime en Tubecon. Binnen Teqram zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor HBO / WO in de richting van wiskunde, software development en commerciële economie (CE). Doordat binnen Tollenaar Industries gewerkt wordt met zelf ontwikkelde software, hebben wij regelmatig stageplaatsen en banen beschikbaar in de richting IT / ICT.

Stage in Zuid Afrika maar alles geregeld vanuit Zwolle?
Binnen Tubecon zijn regelmatig stageplaatsen beschikbaar voor Nederlandse studenten WTB/IT. Alle benodigde voorbereidingen kunnen vanuit Zwolle gebeuren, incl. het sollicitatiegesprek. Geïnteresseerd? Neem contact op via info@tosec.nl

Geïnteresseerd?
Bezoek onze website voor meer informatie: www.tosec.nl.
Benieuwd naar onze stage- en vacatures? Bezoek dan www.werkenbijtosec.nl

Tosec staat ook op de Onderwijsbeurs Noord, bezoek onze stand en stel al je vragen daar.
Wij staan je graag te woord en zien dan ook uit naar je komst!

Contactgegevens
Tosec B.V.
Hoekerweg 2
8042 PH Zwolle

Tel: 038 - 425 00 30
Mail: info@tosec.nl
Web: https://www.tosec.nl

Tosec gebouw gefotografeerd met drone