PM B.V.

https://www.werkenbijpm.nl

Standnr: 40

Leerwerkbedrijf, MBO, Branche en sectorpromotie

PM B.V.

PM B.V., onderdeel van de PM-Group met vestigingen in Dedemsvaart, Hengelo en Almere, is een familiebedrijf in Dedemsvaart met een klantenkring over de hele wereld. PM maakt rechtgeleidingen, ook wel lineaire lagers genoemd, en is gespecialiseerd in het produceren van precisie onderdelen en positioneersystemen, waarmee materiaal nauwkeuriger verplaatst kan worden.  

In Dedemsvaart werken dagelijks ruim 200 collega's op verschillende niveaus en in verschillende functies. Dit varieert van werken aan uitdagende technische vraagstukken als engieer, het monteren van onze producten, zorgen dat onze logistiek op orde is of het maken van onze producten als frezer, draaier of slijper. Iedereen werkt met groot enthousiasme en inzet om de klanten wereldwijd de best mogelijke kwaliteit te leveren. PM bestaat al ruim 50 jaar en behoort tot de wereldtop in haar sector. Bijzonder aan ons is dat we alle stappen van ons productieproces zelf in huis hebben.

Veel van de door PM ontwikkelde producten worden gebruikt in hoogwaardige technische apparatuur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onderdelen voor apparatuur in ziekenhuizen voor onderzoek of bestrijding van bepaalde ziektes of aan geavanceerde computerchips voor elektronische apparaten. 

PM richt zich op het leveren van producten met maatvariaties tot op één duizendste van een millimeter. Hiervoor maakt PM gebruik van de meest moderne productietechnologieën. Het vakmanschap van de werknemers is daarbij van doorslaggevend belang. Mede door de diversiteit aan projecten en klanten zijn er bij PM veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.