mbo Menso Alting

mbo Menso Alting

Bij mbo Menso Alting is het christelijk geloof onze drijfveer. Het geeft ons dagelijks leven en werk betekenis en leert ons dat ieder mens waardevol is en recht heeft op respect. Daarom stimuleren we studenten om te ontdekken. Wie ben je en op welke manier kun je van betekenis zijn?

Mbo Menso Alting is een mbo met opleidingen in verschillende sectoren: Zorg & Welzijn, Onderwijs & Opvoeding, Dienstverlening, Handel & Commercie en Office & Management.

Zorg je graag voor mensen en wil je hier het liefst je werk van maken? Ben je sterk in planning en houd je overzicht? Of zet je juist alles op alles om een goede omzet te behalen? Kijk op onze website welke opleidingen we aanbieden mensoaltingzwolle.nl 

Weet je nog niet welke opleiding bij jou past? Bezoek dan ons Open Huis en loop een dag mee met de opleiding van je keuze. Zo kom je erachter wat jou interesseert en wij helpen je te ontdekken wie je bent en op welke manier jij van betekenis kunt zijn in de maatschappij. Onze kernwaarden zijn: Persoonlijk, Betrokken en Gepassioneerd.