Uitgebreide marketing campagne

Wij zetten voor Onderwijsbeurs Noordoost een uitgebreide marketingcampagne in met een breed aanbod aan marketingcommunicatietools, waarmee we de verschillende doelgroepen effectief bereiken.

Geoptimaliseerde website

Geoptimaliseerde websites

Aansprekende en geoptimaliseerde website met interessante online exposuremogelijkheden voor exposanten. Bekijk bijvoorbeeld eens de Full Banner hierboven of de banners op de homepage.

Beursspecial

Online dossier met branded content

Samen met DPG Media creëren we een optimaal bereik bij ouders van studiekiezers. In een online dossier op De Stentor en Tubantia wordt in vijf artikelen over het onderwerp studiekeuze het bezoek naar de beurs aangejaagd.

Offline & Online communicatie

Offline & Online communicatie

Daarnaast is er een ondersteunende offline- en online- communicatiecampagne rondom Onderwijsbeurs Noordoost en het online dossier in De Stentor en Tubantia en op de websites van de dagbladen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Inzet van nieuwsbrieven aan geselecteerde en gesegmenteerde database van leerlingen/studenten, ouders én decanen. Bekijk hier een aantal voorbeelden: leerlingen, ouders en decanen.

Decanenbenadering

Decanenbenadering

Gerichte decanenbenadering via eigen database, specifieke mailingcampagnes en aanwezigheid bij decanenbijeenkomsten ter kennisgeving/promotie van ons beursportfolio.

Social Media

Social Media

Uitgebreide social media-campagnes op onder meer FacebookInstagram & Snapchat met een groot bereik in de weken voor de beurs.

Posters & Flyers

Posters & Flyers

Opvallende posters, flyers, borden en banners op scholen/bibliotheken, de beurslocatie en bij drukke plaatsen in de verre omgeving van de betreffende beurs.

Online Campagne

Online Campagne

Per beurs een uitgebreide onlinecampagne door middel van Google Ads, Google Display Netwerk en Remarketing (Google en Facebook) met meer dan 1 miljoen weergaven!

Buitenreclame

Buitenreclame

Sandwichborden en banners naast snelwegen, invalswegen, bij scholen en op drukke locaties in steden. Daarnaast zichtbaar op reclamemasten naast (snel)wegen.