Jumbo Supermarkten

https://nl.jobs.jumbo.com/nl/

Standnr: 30

(Bij)baan, Leerwerkbedrijf

Jumbo Supermarkten

Ken je ons verhaal al? Wat ooit begon in 1921 met ondernemersfamilie Van Eerd en een groothandel in levensmiddelen, is uitgegroeid tot de op-een-na-grootste supermarktketen van Nederland. En daar zijn we best een beetje trots op! Er is in die 100 jaar veel veranderd, maar ons doel blijft hetzelfde: iedere dag de leukste boodschap voor onze klanten.

Met ‘ons’ bedoelen we het team van meer dan 100.000 Jumbo collega’s. Van vakkenvullers tot bezorgers en van filiaalmanagers tot planners in onze distributiecentra. We zijn allemaal uniek, maar hebben één ding gemeen: ons Jumbo DNA. Dat staat voor Samen, Ondernemen en Winnen. Om zo onze klanten échte fans te maken.

Haal meer uit jezelf bij Jumbo. Of je nu gaat werken op de winkelvloer, op de distributievloer, op de horecavloer of op het hoofdkantoor, overal zorgen we er samen voor dat je blijft groeien, ontwikkelen en leren. Zodat jij het meeste uit jezelf haalt. En wij boodschappen doen iedere dag weer leuker maken. Wij geloven dat iedereen een talent heeft, en dat ieders talent anders is. 

Ontwikkelen doen we bij Jumbo samen. Wat je functie ook is, we hebben er passende opleidingsmogelijkheden bij. Je kunt je ontwikkelen in jouw functie, de volgende stap maken of een opleiding of training volgen. Wij zien jou als ondernemer van jouw talent en daarmee zit je bij Jumbo dus aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Wat dacht je van jouw MBO-diploma behalen terwijl je werkt bij Jumbo? Of je HBO-Bachelor doorlopen bij jouw Jumbo filiaal. Zodat je kunt leren terwijl je geld bijverdient.

Bij ons rond jij jouw MBO- of HBO-opleiding af op het gebied van retailmanagement of ondernemerschap. In combinatie met werken bij Jumbo haal jij binnen 9 maanden tot 1,5 jaar je MBO-diploma, in 2 jaar een HBO Associate Degree of in 4 jaar jouw HBO-bachelor.

Jij staat te springen om bij Jumbo te komen werken. En wij kunnen niet wachten tot jij onderdeel bent van ons team. In heel Nederland zijn er verschillende mogelijkheden, zowel als bijbaan, parttime en fulltime. Ook kun je op allerlei afdelingen terecht, van Kassa & Service tot Specialist op de broodafdeling en (assistent) Filiaalmanager.

Iedere functie bij de Jumbo supermarkt is anders. Maar we vormen wel één team. Werken bij Jumbo kunnen we eigenlijk niet echt werken noemen. Samen met het team heb jij lol tijdens jouw diensten. We werken hard, maar hebben nog veel meer plezier samen. Je maakt vriendschappen op de werkvloer. We helpen elkaar waar nodig.