Inspiratiemotor Studiekeuzecoach

http://www.inspiratiemotor.nl/

Standnr: 4

Hulp bij studiekeuze

Inspiratiemotor Studiekeuzecoach

Examenjaar. Hard leren. En ook: beslissen wat je daarna gaat doen. Ouders, vrienden, docenten -ze geven je goed bedoelde adviezen. Maar wat wil jij?

Je hebt geen idee...

Ik kan me voorstellen dat het veel stress oplevert! Dat je bang bent. Bang dat je in jouw eerste studiejaar ontdekt dat de opleiding totaal niet bij jou past. Waardoor je voortijdig stopt. Onnodige kosten maakt. En studietijd verliest...

Jezelf goed kennen is de basis van een geslaagde studiekeuze. Weet jij echt wat je leuk vindt? Kun jij jouw talenten goed benoemen? Wat is jouw toekomstbeeld en weet je welk inkomen je nodig hebt om dit te realiseren? Mensen zijn het meest tevreden over hun keuze wanneer ze echt het gevoel hebben dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren. Dat hun baan iets betekent voor een ander, voor de maatschappij of voor de aarde.

Wanneer jij antwoorden hebt op deze vragen, is het niet moeilijk meer om de studie te kiezen die echt bij jou past. Bezoek onze stand of schrijf je in voor een coachgesprek en ontdek hoe jij de juiste studie kiest.

Zodat je zonder keuzestress rustig aan de slag kunt met jouw examens. In de zekerheid dat je op tijd een vervolgstudie hebt gevonden die echt bij jou past.

Los jouw studiekeuzeprobleem op. Stel jouw vragen aan een van de studenten in onze stand. Of plan een speeddate met een van onze coaches.

Xandra Koops Inspiratiemotor-Studiekeuzecoach