Hotelschool The Hague, Hospitality Business School

Hotelschool The Hague, Hospitality Business School

Ben jij ambitieus, gepassioneerd en klaar om de wereld te ontdekken? Zoek je een studie waarmee je veel verschillende kansen krijgt en wil je werken in een internationale managementfunctie?

Hotelschool The Hague is een Hospitality Business School, opgericht in 1929 met twee vestigingen (Amsterdam en Den Haag).
Ons 4-jarige bachelor programma is een dynamische, internationaal georiënteerde en engelstalige managementopleiding. De focus ligt op een combinatie van gastvrijheid en bedrijfskunde en de opleiding biedt uitstekende carrièremogelijkheden wereldwijd. De opleiding heeft ook praktische componenten, zoals buitenlandse stage(s) en werken binnen de school zelf. 

Onze interne leefomgeving (Skotel) is een unieke ervaring waar onze eerstejaars studenten van meer dan 75+ verschillende nationaliteiten samenwonen. Hotelschool The Hague heeft een uitstekende reputatie en is volgens de Keuzegids 2022 de beste hotelschool van Nederland. De opleiding staat wereldwijd in de top 5.

Hotelschool The Hague biedt een Bachelor of Arts in Hospitality Management (BA), een Fast track Bachelor in Hospitality Management, een Master in Leading Hotel Transformation (MA) en een MBA in International Hospitality Management. Ons BA-programma is zeer geschikt voor professionele en ambitieuze studenten die willen slagen in een internationale zakelijke omgeving. 

Ontdek jouw internationale carrière bij Hotelschool The Hague!