Hogeschool Utrecht - Natuur & Techniek

https://www.hu.nl

Standnr: 74

HBO

Hogeschool Utrecht - Natuur & Techniek

Bedenk je graag oplossingen voor problemen en heb je gevoel voor techniek?
Dan is een technische hbo-opleiding bij Hogeschool Utrecht (HU) iets voor jou

Tijdens een technische hbo-opleiding bij het Institute for Design and Engineering of een tweejarige-opleiding bij het Instituut Associate Degrees loop je voorop bij alle nieuwe technische ontwikkelingen. Een combinatie van theoretisch en praktijkonderwijs, waarbij je in onze hypermoderne werkplaatsen en testlabs zelf gaat ontwerpen en bouwen.

De volgende vier 4-jarige bachelor-opleidingen zijn op de Onderwijsbeurs Noordoost terug te vinden: Werktuigbouwkunde, Built Environment, Electrical Engineering en Technische Bedrijfskunde. Daarnaast kan je in gesprek gaan met de volgende drie 2-jarige Associate Degrees: Bouwmanagement, Engineering en Logistiek Management.

Werktuigbouwkunde
Geen plek aan de kapstok? Zet de 3D-printer aan en print je eigen haakje. Als werktuigbouwkundige bedenk en ontwerp je praktische oplossingen voor technische problemen. Van een klein apparaat dat medicijnen onder de huid afgeeft, tot e-bikes en een stoomturbine in een energiecentrale. De hbo-opleiding Werktuigbouwkunde bereidt je hierop voor. Meer weten over Werktuigbouwkunde? Check wtb.hu.nl.

Built Environment
Binnenkort woont 75% van de Nederlanders in de stad. Voor hen moeten veel slimme, mooie en duurzame gebouwen komen. Daar zijn creatieve, technische geesten voor nodig. Ben jij dat? En wil je aan de slag met opdrachten over bouwkunde, ruimtelijke ontwikkeling of civiele techniek? Dan is Built Environment de hbo-opleiding voor jou. Meer weten over Built Environment? Check builtenvironment.hu.nl.

Electrical Engineering
Wil jij robots en slimme devices ontwikkelen? Meewerken aan innovaties die de wereld verbeteren? En graag vooroplopen bij technische ontwikkelingen? Dan is de kans groot dat de hbo-opleiding Electrical Engineering goed bij jou past. Meer weten over Electrical Engineering? Check ee.hu.nl.

Technische Bedrijfskunde
Ben jij een aanpakker, heb je gevoel voor techniek en bedenk je graag oplossingen voor problemen? Dan is de hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde iets voor jou. Ontwikkel jezelf tot een leidinggevende teamspeler die bedrijven helpt bedrijfsprocessen zoals marketing, sales, productie en logistiek te verbeteren en te vernieuwen. Meer weten over Technische Bedrijfskunde? Check tbk.hu.nl.

Ad Bouwmanagement
Nederland heeft tot 2030 bijna één miljoen nieuwe huizen nodig om het woningtekort op te lossen. Mooie uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren! Met deze 2-jarige opleiding leer je hoe jij als spin in het web een ontwerp tot leven brengt. Rijtjeswoning, appartementencomplex of winkelcentrum: jij weet straks hoe je ze bouwtechnisch uitwerkt. Heb je iets met duurzaamheid en circulariteit? Met jouw diploma kun je bijdragen door bestaande panden een nieuwe bestemming te geven, renoveren en restaureren. Meer weten over de Ad Bouwmanagement? Check: adhm.hu.nl.

Ad Engineering
Iedere dag worden technische oplossingen bedacht om ons leven makkelijker te maken. Wil jij daaraan bijdragen, bijvoorbeeld door robotica te ontwikkelen voor de voedselindustrie? Zie jij jezelf aan tafel bij bedrijven om te adviseren over innovatieve, duurzame oplossingen? Of ben je meer het type bent dat technische projecten in goede banen leidt? Je leert het in de 2-jarige Ad-opleiding Engineering! Meer weten over de Ad Engineering? Check: adeng.hu.nl.

Ad Logistiek Management
Vandaag besteld, morgen in huis. Dat was een paar maanden geleden de norm. Terwijl het nu al binnen 10 minuten kan. De consument is veeleisend en wil een online bestelling snel, goed en groen in huis. De ontwikkelingen in de logistieke sector gaan dan ook razendsnel. Zie jij ook dat het slimmer, sneller of beter kan? Dan is de 2-jarige studie Logistiek Management iets voor jou. Meer weten over de Ad Logistiek Management? Check: adlm.hu.nl.