Hatseklas!

https://hatseklas.nl

Standnr: 92

MBO, HBO, Branche en sectorpromotie

Hatseklas!

Hatseklas! Is een initiatief van de Regionale Aanpak Personeelstekort (RAP) in het onderwijs in de regio Zwolle en omgeving. Hatseklas! wil geïnteresseerden informeren en ondersteunen bij hun oriëntatie op werken in het onderwijs.

Hatseklas is een initiatief van de Regionale Aanpak Personeelstekort in het onderwijs in de regio Zwolle. Als opleidingsinstellingen (Aventus, Deltion College, Landstede, ArtEZ University of the Arts, Hogeschool KPZ, Hogeschool Viaa en Windesheim) werken we samen met ruim 50 schoolbesturen in het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo aan de aanpak van het toenemende personeelstekort. Dit doen we aan de hand van 7 programmalijnen: 1. Samenwerken in de regio, 2. Strategisch HR en arbeidsmarkt, 3. Loketfunctie, 4. Samen werven, 5. Toegerust in de klas en op school, 6. Onderwijs van de toekomst en 7. Onderzoek. De website Hatseklas is onderdeel van de loketfunctie waarbij we geïnteresseerden informeren en ondersteunen bij hun oriëntatie op werken in het onderwijs.

Regio
Hatseklas bedient de RAP Regio Zwolle, bestaande uit de gemeenten: Zwolle, Dalfsen, Hardenberg, De Wolden, Hoogeveen, Westerveld, Staphorst, Meppel, Steenwijkerland, Noordoostpolder, Urk, Zwartewaterland, Kampen, Ommen, Twenterand, Hellendoorn, Raalte, Wierden, Rijssen-Holten, Olst-Wijhe, Apeldoorn, Epe, Heerde, Hattem, Oldebroek, Elburg, Dronten, Harderwijk, Nunspeet, Ermelo.

 

Bezoek onze website www.hatseklas.nl voor alle informatie over Hatseklas!