Haarlem Campus

Haarlem Campus

Haarlem Campus is een gloednieuwe samenwerking tussen de Global School for Entrepreneurship en SRH University of Applied Sciences. Haarlem Campus biedt future-proof opleidingen die nauw verbonden zijn met het bedrijfsleven en ondernemerschap. Door onderwijs aan te bieden dat gericht is op competentiegericht leren en onderwijzen, leer je de vaardigheden en kennis die nodig zijn om de kansen en uitdagingen van een snel veranderende en digitale wereld te pakken en aan te gaan. 

Om dit te bereiken leggen wij de nadruk op praktijkgericht onderwijs waarin je leert je persoonlijke kracht te vinden en een individu te worden dat in staat is om waar te nemen, kritisch te denken en te handelen om te veranderen. 

Met onze unieke onderwijsconcept:

  • Studeer je in kleine klassen in modules van 5 weken, zodat je jezelf volledig kunt concentreren op de onderwerpen die op dat moment worden behandeld;
  • Krijg je tijdens je studie voortdurend feedback van learning coaches. Praktijkexperts die je tijdens je studie op persoonlijk en professioneel vlak begeleiden.  
  • Krijg jij praktijkgerichte examens die gebaseerd zijn op de echte wereld. Vergeet kennistoetsen waarbij je niets onthoudt, bij Haarlem Campus vinden de examens plaats op de manier die het beste aansluit bij de competenties die voor het betreffende vak van belang zijn. Bijvoorbeeld: rollenspelen, presentaties of praktijkopdrachten. 

Haarlem campus is gevestigd in een voormalige gevangenis (de Koepel, Haarlem) die is gerenoveerd om onderwijsruimte en faciliteiten van topkwaliteit te bieden. De campus is ook de thuisbasis van veel startups, die studenten de mogelijkheid bieden om werk en stages te vinden.

Campus Haarlem biedt op dit moment de volgende future-proof opleidingen aan:
> BSc Creative Media
> BSc Business Psychology
> BSc Digital Transformation Management
> MSc Applied Sustainability Management

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: 
https://www.haarlem-campus.com