Deelnamemogelijkheden

Deelnamemogelijkheden

Exposeren op de Onderwijsbeurs Noordoost is een ideale, efficiënte manier om je marketingdoelstellingen te behalen. Er komen namelijk duizenden leerlingen (en hun ouders) naar deze beurs en deze leerlingen moeten een studiekeuze maken. De beurs is voor hen een plek waar zij zich oriënteren op het opleidingsaanbod. In deze eerste fase van de student journey wil jij laten zien wat je als (onderwijs)instelling, opleiding of bedrijf allemaal te bieden hebt. Er zijn diverse mogelijkheden om te exposeren op de Onderwijsbeurs Noordoost. Afhankelijk van jouw doelstellingen en wensen bieden onze experts jou een advies op maat.

Onderwijsbeurs Noordoost 2023 is helemaal volgeboekt! Je kunt nu wel al je stand reserveren voor de editie in 2024

Standruimte exclusief standbouw*

Maximale zichtbaarheid en uitstraling


Voor de gehuurde oppervlakte kun je zelf een stand (laten) ontwerpen en inrichten. Hiermee garandeer je een unieke uitstraling, die past bij jouw organisatie.
* De standbouw dient te voldoen aan de in het handboek vermelde voorschriften.

Prijs per m2: €160,-

Stand reserveren

Een unieke stand met eigen standbouw

Standruimte inclusief standbouw

Praktisch en voordelig


Deze kant-en-klare stand maakt jouw deelname zo eenvoudig mogelijk. De stand is voorzien van zwarte wanden, tapijt, verlichting en elektra. Op de frieslijst is de naam van jouw organisatie en het niveau goed zichtbaar. Je hoeft de stand enkel naar eigen inzicht in te richten, eventueel in combinatie met het servicepakket.

Prijs per m2: €225,-

Stand reserveren

Stand inclusief standbouw

Servicepakket

volledige standinrichting

Wij bieden jou de gelegenheid om je stand heel gemakkelijk te voorzien van een handige en professionele inrichting met het servicepakket meubilair. Dit pakket bestaat uit een statafel met twee barkrukken, een afsluitbare balie en een palm. Dit pakket zie je op de foto.

Aanvullende standinrichting etc. is te bestellen via het facilitair handboek dat je na inschrijving ontvangt. Hierin tref je tevens informatie aan over de op- en afbouwtijden, parkeren, catering en dergelijke.

Prijs per pakket: €265,-
 

Stand reserveren

Servicepakket

Maximaliseer jouw zichtbaarheid

bekijk de extra exposure mogelijkheden

Wil jij jouw zichtbaarheid op de Onderwijsbeurs Noordoost verder uitbreiden dan alleen een stand? We bieden allerlei aanvullende mogelijkheden om extra op te vallen en meer zichtbaarheid voor je organisatie te creëren. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk de extra exposure mogelijkheden

 

Kunnen wij je helpen?

Heb je nog vragen of wil je direct in contact komen met onze experts? Bel of mail gerust of plan een 1:1.

Annemarie

Annemarie Bruinsma
Projectmanager
annemarie@ogz.nl
040 - 297 94 94

Mieke

Mieke Beekmans
Account Manager
mieke@ogz.nl
040 - 297 94 94

 

1:1 met Annemarie  1:1 met Mieke