Doorstuurtekst Ouders

Beste ouder, 

Een studie kiezen, dat kan hartstikke lastig zijn. Ook jouw zoon of dochter staat dit moment te wachten. Het is een spannende expeditie, waarbij je leert waar je goed in bent, waar je interesses liggen en welke studie het beste bij je past. 

Help je kind op weg door een bezoek te brengen aan Onderwijsbeurs Noordoost op vrijdag 7 of zaterdag 8 oktober in de IJsselhallen Zwolle. Neem samen deel aan Expeditie Studiekeuze.
 
Wat staat jullie te wachten? Een groot aanbod aan opleidingen op mbo, hbo, en universitair niveau en informatie over studeren in het buitenland. Ook geven (oud)studenten je uitleg over verschillende interessegebieden en welke opleidingen en beroepen hierbij horen, bij de interessegebied voorlichtingen. Wordt er nog getwijfeld of kan je kind wat extra hulp gebruiken bij het maken van een keuze, op de beurs helpen studiecoaches jullie graag verder.

Ga goed voorbereid op expeditie, bekijk de animatie die je binnen 1 minuut laat zien wat er op de beurs te doen is. Maak ook de Persoonlijke Plattegrond voor een persoonlijke routekaart die de weg wijst naar de scholen die bij de interesses van je zoon of dochter passen.

Gaan jullie mee op verkenning, om een weloverwogen studiekeuze te kunnen maken?  
Ga voor meer informatie en een gratis e-ticket naar www.onderwijsbeurs.nl