Samen maak je de juiste studiekeuze

Tijdens jouw Expeditie Studiekeuze kun je wel wat hulp gebruiken. Je studiekeuze is een belangrijke keuze en daar hoort een goede voorbereiding bij. Op Onderwijsbeurs Noordoost kun je je op allerlei manieren laten informeren over jouw studiekeuze. Een van die manieren is een 1-op-1 in gesprek met een studiekeuze-adviseur. Er is een groot aantal professionele studiekeuzecoaches aanwezig die jou als uitgangspunt nemen in een gesprek van 15 minuten.

Studiecoaching

Persoonlijke hulp bij studiekeuze

De persoonlijke coaches van o.a. Studiekeuze Bootcamp en Inspiratiemotor zijn beide dagen aanwezig op Onderwijsbeurs Noordoost. Zij zijn er voor al je vragen en proberen je tijdens een ‘speedcoachgesprek’ een stap(je) verder te helpen in de richting van de juiste studiekeuze.

Heb je totaal nog geen idee? Dan raden wij je aan om eerst de Sterke Punten Training in Zaal 1 te bezoeken om wat meer inspiratie op te doen. Bekijk hier het programma.

Coachgesprek

Hoe ziet zo'n coachgesprek er uit?

Heb je wel al een idee? Twijfel je nog tussen bepaalde opleidingen? Of heb je een aantal gerichte vragen? Dan is een studiecoachgesprek echt iets voor jou! Meld je op de beurs aan voor een coachgesprek bij de ‘Aanmeldbalie Coaching’. Een gesprek van 15 minuten kost €5,- en is alleen met pin te betalen.

Je krijgt vervolgens een afsprakenkaartje met daarop je naam, niveau, leerjaar en de tijd van het coachgesprek. Meld je 5 minuten voor het gesprek bij de coachruimte en de coach roept vanzelf je naam.

Daarom doen

Daarom doen!

Door goed studiekeuze-advies kun je voorkomen dat je de verkeerde keuze maakt. Een coachgesprek op Onderwijsbeurs Noordoost is een mooi hulpmiddel. Tijdens dit korte gesprek word je aantal stappen vooruit geholpen en mag je al je vragen stellen aan een expert. Door een goed studiekeuzetraject voorkom je dat je moet 'switchen' van studie.

Bekijk de deelnemerslijst

Scoor je gratis e-ticket

Deze coachpartijen zijn aanwezig op de beurs:

Inspiratiemotor

Logo Studiekeuze Bootcamp

Voor een ander geluid

Pientere Tiener logo